torsdag 24 maj 2018
Start
Dackeskolan
Kungshögaskolan
Gymnasiesärskolan
Våra program
Kontakta oss

Visste du att Mjölby Gymnasium erbjuder hockeyprofil på alla nationella program?

Om du studerar på Dackeskolan eller Kungshögaskolan i Mjölby har du möjlighet att kombinera ett nationellt program med en hockeyprofil. Du läser ditt profilämne från årskurs 1 fram till årskurs 3 genom 200 poäng av ditt individuella val.

Hockeyprofilen

Fotbollsprofilen vänder sig framförallt till dig som gillar att spela fotboll på hög nivå och som vill vidareutvecklas. Inom fotbollsprofilen står din individuella utveckling i centrum.

Under dina tre studieår läser du kurserna Idrott och hälsa 1 - specialisering (100p) och Idrott och hälsa 2 - specialisering (100p). Träningen på is leds av erfarna, välutbildade tränare i Mjölby, som hjälper dig att utvecklas vidare. Ishockeyträningen är två gånger per vecka.

Ishockeyprofilen innebär bland annat planering och genomförande av individuellt anpassade träningsprogram för att gynna din individuella utveckling. Du kommer i kontakt med olika träningsmetoder som berör teknik-, rörlighets- och snabbhetsträning. Vi kommer också beröra regler, taktik och teknik samt skadeförebyggande träning.

Du kommer följa individuellt anpassade träningsprogram så att du får en god förmåga att spela ishockey på elitnivå. Vi samarbetar med Mjölby Hockey MHC.

 

För mer information om fotbollsprofilen kontakta MHC eller Mjölby Gymnasiums Jan Björfeldt, e-post: jan.bjorfeldt@edu.mjolby.se

 

Välkommen till Mjölby Gymnasium!

Innehåll: Mjölby Gymnasium
Uppdaterad: 2017-09-22
Publicerad: 2017-09-22

Webbredaktör: Mia Högberg
Webbmaster: Stefan Kalm

Copyright © 1996-2010

Mjölby kommun, Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
telefon 0142-850 00, fax 0142-851 20, e-post kommunstyrelsen@mjolby.se