torsdag 24 maj 2018
Start
Dackeskolan
Kungshögaskolan
Gymnasiesärskolan
Våra program
Kontakta oss

Dackeskolan - Lokaler

Dackeskolans bibliotek

Välkommen till vårt bibliotek
Hos oss finns kunnig personal som gärna hjälper dig med ditt skolarbete. Vi visar dig hur du söker information och ger dig tips på bra böcker. På biblioteket finns även tidsskrifter och tidningar. Som elev på Dackeskolan har du alltid möjligheter att påverka vårt val av bokinköp. Här kan du även sitta och studera i en lugn och avspänd miljö.


Elevrestaurangen

Här lagas all mat från grunden tillsammans med elever från Dackeskolans mycket uppskattade hotell- och restaurangskola. Hos oss kan du välja mellan fyra lunchalternativ varje dag. Vi erbjuder allt från klassisk husmanskost såsom pannbiff och köttfärslimpa till nya rätter såsom chicken tikka masala (indisk kycklinggryta). Vi har varje dag en vegetarisk rätt och en stor, varierad salladsbuffé.

Dackeskolans Caffis. Foto: Jarl Asklund

På Dackeskolans elevrestaurang har vi anställda som hela tiden ansvarar för regelbundna kvalitetskontroller av vårt arbete. Detta så att vi hela tiden förbättrar och utvecklar vår service till dig som elev.På Dackeskolans elevrestaurang har vi två anställda som hela tiden ansvarar för regelbundna kvalitetskontroller av vårt arbete. Detta så att vi hela tiden förbättrar och utvecklar vår service till dig som elev.

Nygjorda smörgåsar och hembakade kakor i vår cafeteria

Här på Dackeskolan kan du alltid välja mellan ett stort utbud av nygjorda baguetter och frallor till självkostnadspris. Du kan naturligtvis också köpa gott fikabröd. Vi erbjuder dig ofta också olika typer avhembakade kakor, något som uppskattas mycket av våra elever. Vi har öppet varje skoldag.

Foto: JArl Asklund

Vår idrottshall

I vår idrottshall kan du träna din snabbhet, rörlighet, styrka och koordination. Här på Dackeskolan har du även möjlighet att träna utanför lektionstid, till exempel när du har rast. Vi hjälper dig dessutom gärna att ta kontakt med olika föreningar om du vill börja med till exempel fotboll, hockey, golf eller tennis.

Välkommen till Dackeskolan!
Innehåll: Pär Palmgren
Uppdaterad: 2017-11-08
Publicerad: 2008-12-10

Webbredaktör: Mia Högberg
Webbmaster: Stefan Kalm

Copyright © 1996-2010

Mjölby kommun, Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
telefon 0142-850 00, fax 0142-851 20, e-post kommunstyrelsen@mjolby.se